Jacksons teenagedatter chokerer med frækt billede

Jacksons teenagedatter chokerer med frækt billede

Michael Jacksons eneste datter har fået en del kritik, efter hun  har delt et topløst billede på sin profil på det sociale medie Instagram.

Men i stedet for at slette billedet har 19-årige Paris Jackson valgt at svare igen med endnu et topløst billede, der skal illustrere, hvor ligeglad hun er med kritikernes holdning til sin krop.

På det første billede lå Paris Jackson og solede sig uden tøj på. Hen over sine brystvorter, havde hun taktisk placeret nogle humørikoner, der akkurat dækkede, så hun ikke gik imod reglerne for censur.

Det var dette billede, som først fik en del kritik, da kritikerne mente, at hun viste for meget bar hud. Paris Jackson svarede igen med et nyt topløst billede, hvor hun kom med en lang forklaring på, hvorfor hun mener, at nøgenhed er en af de mest naturlige ting i verden.

”At være nøgen er en del af det, der gør os til mennesker. For mig hjælper det mig med at sætte mig bedre i kontakt med Moder Jord. Jeg er som regel nøgen i haven. Det er en smuk ting, og man behøver ikke at gøre det til noget seksuelt som mange Hollywood-stjerner og medierne ofte gør,” skriver den 19-årige model ifølge BT til billedet, og fortsætter:

”Hvis det her gør nogle af jer kede af det, så forstår jeg det godt og opfordrer jer til, at overveje om I skal følge mig. Jeg kan ikke undskylde for det på nogen måde.”

Michael Jacksons datter blev for nylig kontraktmodel for et af verdens største bureauer, ligesom det for kort tid siden blev offentliggjort, at hun skulle være undertøjsmodel for det eksklusive mærke Calvin Klein.

Du kan se billederne, som Paris Jackson lagde op HER.

Synes du, Paris Jacksons billeder går over stregen?

BT