Jim Lyngvild viser ulovlig tatovering frem

Jim Lyngvild viser ulovlig tatovering frem

Sponsoreret indhold

Kendissen Jim Lyngvil har fået en ny, kontroversiel tatovering, som han har været nødt til at få lavet på den anden side af Øresund. Det skriver BT.

Ifølge Jim Lyngvild gjorde det pisseondt. Tatoveringen er en hyldest til den nordiske gud Odin.

”Der var steder, hvor det føltes som om, han stak mig med en blyant, og så var der steder, hvor det føltes som om, han hakkede en passer ind i mig. Ved halsen måtte jeg virkelig holde vejret,” fortæller Jim Lyngvild til BT. Grunden til, at han har været nødt til at få den lavet i Sverige skyldes, at det er ulovligt at tatoverer i hovedet i Danmark.

LÆS OGSÅ: Modne kvinder: Sådan styrker du dit parforhold

Jim har valgt at få tatoveringen, også selvom han egentlig ikke bryder sig om tatoveringer i hovedet.  

”Det er en meget grænseoverskridende ting at få lavet en tatovering i hovedet. Jeg har altid forsvoret det, og jeg får det ofte fysisk dårligt, når jeg ser det. Det er ulækkert. Så det er på den måde meget dobbelt af mig at få det lavet. Men det er en hyldest til Odin for at give ham den tak, jeg kan. Lige nu skamferer jeg mig selv for at hylde noget, der er større end mig selv,” udtaler han til BT og uddyber:

”Jeg er vokset op i en familie med stor knaphed, og i dag bor jeg i en vikingeborg og er på papiret en holden mand. Der er mange, der har en ide om, at Jim Lyngvild er en storskrydende og ikke særlig velgennemtænkt person, men hvis der er noget, jeg er, så er det ydmyg, og det er vigtigt for mig at holde mig ydmyg.”

Jim Lyngvild fortæller, at han har fået skrevet: ‘Odinn nik a, hanum skulda ek alt,’ som betyder ‘Odin ejer mig, jeg skylder ham alt.”

Hvad synes du om Jim Lyngvilds nye tatovering?
https://www.bt.dk/kendte/er-ulovligt-i-danmark-jim-lyngvild-har-faaet-opsigtsvaekkende-tatovering-i-hovedet