Jo frækkere billede, jo højere lån

Jo frækkere billede, jo højere lån

image title: 
Foto: Stanislav Ponomarenko/123rf.com
Kinesiske lånehajer har taget en alternativ måde i brug for at få unge kvinder til at tilbagebetale deres lån. De bad nemlig kvinderne om at sende et nøgenbillede af dem selv sammen med en kopi af et billed-ID, som skulle være en sikkerhed for, at de ville betale lånet tilbage. Det skriver India Today, ifølge Metroxpress.
 
Ved at sende et udfordrende selfie, inden man låner penge, kan give adgang til at låne op til fem gange mere end dem, der vælger ikke at sende et nøgenbillede. Hvis kvinden ikke betaler lånet tilbage, truer lånerne med at vise nøgenbilledet til venner og familie. Desuden kan renten være op til 30 procent om ugen.
 
LÆS OGSÅ: Over stregen? Jublede over død eks på Facebook
 
Den kinesiske avis Southern Metropolis er kommet i kontakt med en af de kvinder, som havde lånt penge og sendt et nøgenbillede som sikkerhed for tilbagebetaling. Jo frækkere billedet, jo højere lån.
 
Hun lånte 120.000 kinesiske yuan, som svarer nogenlunde til det samme beløb i danske kroner. Fire måneder efter var gælden steget til 250.000 yuan. Over det dobbelte af, hvad hun havde lånt til at starte med.
 
Kunne du finde på at bytte et nøgenbillede for et højere lån?
 
Metroxpress
 
 
 
 
 
Tags: 
Nøgleord: