Jo mere alkohol du drikker, desto klogere er du

Jo mere alkohol du drikker, desto klogere er du

image title: 
dolgachov/123rf.com
Hvis du har et stort alkoholforbrug, er det ikke nødvendigvis en dårlig ting, hvis du vel og mærke er kvinde. For en ny undersøgelse viser, at intelligente kvinder drikker mere alkohol.

Undersøgelsen viser desuden, at det især er de veluddannede kvinder, der drikker store mængder alkohol. I undersøgelsen drak hele 86 procent af de kvindelige universitetsstuderende i Storbritannien mere sammenlignet med ikke universitetsstuderende.

LÆS OGSÅ: Tricks afslører om dit ølglas er beskidt

Samtidig viser undersøgelsen, at mænd generelt drikker 11,1 procent mere end kvinder, men blandt mænd er der ikke sammenhæng mellem et stort alkoholforbrug og intelligens. Det forholder sig derimod omvendt.

Mindre intelligente mænd drikker ofte mere end intelligente mænd. Derimod viser undersøgelsen ligeledes, at mænd der ikke drikker alkohol er endnu mindre intelligente.

Der findes en række modsigende beviser i forhold til undersøgelser, der belyser forholdet mellem alkohol og intelligens, og det kræver derfor en større undersøgelse, før der kan konkluderes noget endeligt.

Tror du, at der er en sammenhæng mellem alkoholforbrug og intelligens?

Bo Bedre 
Tags: