Julen 2020: Gode tips til at gøre hjemmet hyggeligt i december

Julen 2020: Gode tips til at gøre hjemmet hyggeligt i december

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Nu når vinteren stille og roligt trækker ned over os, så bliver det snart tid til at byde julen velkommen. I Danmark synes mange at julen kommer tidligere og tidligere hvert år. Butikkerne begynder tidligt med at sælge julepynt, kalendere og meget mere. For dem der elsker julen og alt der hører til, er det jo fantastisk, men for dem der synes julen er stresset og ikke nyder den på samme måde, er det måske træls at blive introduceret til julen så tidligt.
Julen er en dejlig tid, og den skaber lidt mere varme og lys i en ellers kold og våd vinter, hvorfor det ikke gør så meget, hvis man gør lidt ekstra ud af pynten og belysningen.

I artiklen her kigger vi lidt på, hvordan man egentlig gør hjemmet hyggeligt i december måned – også for dem der ikke ønsker at overpynte hele hyblen.
 

Levende lys hører til i alle hjem om vinteren

Det er vist de færreste der ikke mener, at levende lys skaber mere hygge i et hjem. Specielt når det bliver så hurtigt mørkt udenfor, så har man brug for lidt varme og hygge indendørs og det skaber man ved at have levende lys stående rundt omkring. Ydermere så er levende lys ikke direkte forbundet med julen, hvorfor selv ”The Grinch” kan have dem stående.

Den ultimative hygge skabes selvfølgelig foran en pejs, men det er langt fra de fleste der har sådan en i hjemmet.

Kalenderlyset er det mest kendte julelys, og mange dekorerer også kranse rundt om. Det er en fin måde at huske sig selv på, at man skal tænde for de levende lys, for ellers så når man ikke at brænde lyset ned før d.24.
Har man svært ved at holde levende lys, og er man glemsom når det kommer til at få dem slukket, så kan man altid bruge LED stearinlys, som efterhånden er blevet meget realistiske – det vil dog aldrig blive helt det samme, men det gør alligevel en forskel.


Udendørs lyskæder giver en varm velkomst

Det er desuden ikke kun indendørs, at vi skal pynte op til jul. Udendørs lyskæder, er også en stor del af julehyggen. Har man pyntet flot op i indkørslen er det altid en fryd at komme hjem sent, hjem selvom det bliver tidligt mørkt.

Der findes mange forskellige lyskæder, og er man måske ikke den mest julede person kan man blot vælge de helt basale med et varmt lys.
Tags: