Kæmpe beløb indsamlet til homo-fest - ved en fejl

Kæmpe beløb indsamlet til homo-fest - ved en fejl

image title: 
Foto: Minus18
Organisationen, Minus 18, har siden 2010 holdt et årligt bal for homoseksuelle og transkønnede unge mennesker. Ballet er et sikkert sted for unge i om omkring gymnasie-alderen.
 
Men dette års bal har været truet af den konservative gruppe, STOP SAFE Schools Coalition, som skrev til alle deres tilhængere om, at de skulle købe alle billetterne til ballet for at forhindre de unges fremmøde.
 
Deres motivation for dette er, at de mener de beskytter de unge mennesker. De har tidligere lavet en kampagne mod det regeringsbetalte Safe Schools Coalition program, som skal forhindre unge i at udvise homofobi og diskrimination i skoler.
 
Men på grund af den store omtale som den konservative organisation har skabt, og de mange billetter de har købt, er der blevet doneret mere end 70.000 kroner til ballet – dobbelt så meget som Minus 18 havde håbet på.
 
LÆS OGSÅ: Pige designer speciel trøje til kæreste

Dette har betydet at ballet vil være gratis for alle de unge, og de kan endda rykke til et større lokale, så flere kan deltage.
 
Talsmand fra Minus 18 fortæller, at alle kan få deres billet refunderet – men de bliver nødt til at møde op til ballet for at få deres penge tilbage. Så hvis tilhængerne af STOP SAFE Schools Coalition vil have deres penge tilbage, må de bide i det sure æble og møde op. Af netop denne grund regner Minus 18 ikke med at se nogen af dem.
 
Hvad synes du om dette åbenlyse bagslag fra den konservative organisations side?
 

The age 
Tags: