Kærestepar i tårer: X Factor-Martin er ude

Kærestepar i tårer: X Factor-Martin er ude

image title: 
Nikita Buida/123rf.com
Thomas Blachman har siddet trygt og tilbagelænet ved dommerbordet i de første tre livshows af årets X factor – og ikke én deltager har været i farezonen.
 
Men fredag aften gik den ikke længere.
 
I fjerde liveshow måtte den 16-årige Martin fra Lolland forlade showet – grådkvalt og i tårer.
 
Det unge sangtalent blev sendt ud af X factor, da Mette Lindberg i farezonen valgte at frede Remees sangerinde Samanta Gomez i stedet.

LÆS OGSÅ: X Factor-deltager idømt fængselsstraf for børneporno 

”Jeg bliver nødt til at sende den hjem, som har berørt mig mindst, selvom personen har været god og sunget god. Den, der skal gå videre for mig, er den, der har mere i vente ifølge mig”, sagde Mette Lindberg og sendte den 16-årige ud af X Factor.
 
Martins exit kom efter en tårevædet aften. Hans kæreste, konkurrenten Mia, brød ud i tårer, da det gik op for hende, at Martin måtte forlade programmet, og den 16-årige kæmpede også selv med at holde tårerne tilbage, da han gik på scenen for anden gang for at synge sin ”Save Me” – song.
 
Der er nu kun fem deltagere tilbage i årets udgave af X Factor: Thomas Blachmans unge solister Mia og Chili, Remees solister over 23, Morten og Samtana samt Mette Lindbergs gruppe VKation.
 
Hvad mener du? Var Martin den rigtige at sende hjem? 

DR
 
Tags: 
Nøgleord: