Kærligheden blomstrer i Familien fra Bryggen

Kærligheden blomstrer i Familien fra Bryggen

image title: 
gajus/123rf.com

Den 42-årige Didde Skjelmose, der er kendt fra det populære tv-program Familien fra Bryggen, hvor hun er gode veninder med Linse Kessler, har nu fundet den eneste ene.  

Det er ellers ikke længe siden, hun udtalte, at hun var helt færdig med mænd, sex og parforhold.

”Jeg gider ikke det der sex. Det er sgu for hårdt, og jeg har været der. Ej, jeg ved det ikke. Og jeg gider faktisk heller ikke ligge i ske for længe af gangen, for så bliver det for klistret og for varmt. Jeg er egentlig bedre til det der venne-halløj med fyre,” fortalte Didde dengang til realityportalen.dk.

Men nu har piben fået en helt anden lyd. Da Ditte angiveligt har mødt prinsen på den hvide hest. Det var den fælles veninde, Pia Thau, der legede Kirsten giftekniv, og sørgede for at introducere parret for hinanden.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne er færdig med mænd og sex

”Jeg har fået en kæreste, og det er simpelthen så dejligt! Det er jo længe siden, jeg har været rigtig forelsket, men jeg flyver bare på en lyserød sky. Jeg er vild med ham, og han er vild med mig, så det er bare sådan rigtig teenage-love,” fortæller Didde Skjelmose, ifølge BT, til Realityportanen.

Dittes store kærlighed er 47 år og bor i Nyborg på Fyn. Parret havde skrevet sammen i tre måneder, inden de for halvanden måned mødtes og straks blev draget af hinanden.

Ditte flyttede for nogle år siden til Vamdrup i Sydjylland, efter flere år at have boet på Bryggen i København. I dag arbejder hun i Kolding Kommune, men medvirker fortsat i tv-programmet ’Familien fra Bryggen’.

Ser du Familien fra Bryggen?

BT
Tags: 
Nøgleord: