Køb dyrekort for 3,5 millioner kroner

Køb dyrekort for 3,5 millioner kroner

image title: 
Foto: Privatbillede
Nu kan du få 50 dyrekort, hvoraf mange af dem er sjældne, for kun 3,5 millioner kroner – og så får du også lige en villa med på 229 kvadratmeter beliggende i Silkeborg med i købet.
 
Det står der i en annonce på Den Blå Avis, og manden bag hedder Nicolaj Fræer. Annoncen er allerede gået viralt, og er blevet delt utallige gange på sociale medier.
 
Nicolaj Fræer synes, at det ville være en sjov idé at lave grin med de forældre, der går lidt for meget op i de famøse dyrekort, som du får med, når du handler i Dansk Supermarked-butikker.
 
“Jeg så jo på Facebook, hvordan at det går fuldstændigt over gevind, når folk sætter dyrekort til salg eller skriver om det,” siger Nicolai Fræer til Metroxpress.
 
Idéen til annoncen opstod først og fremmest, fordi huset har været til salg i over 7 måneder, og derfor fik han idéen om at gå lidt kontroversielt til værks for at få solgt sit hus.
 
LÆS OGSÅ: Mor: Selfies skal på skoleskemaet
 
“Jeg skyndte mig ind til min søn på syv år og nappede en håndfuld af de sjældne kort, løb ned på vejen og tog et billede af dem.”
 
Der har allerede været over 10.000 personer inde på annoncen på DBA, og flere har delt annoncen på deres facebook-side.
 
“Jeg kan se, hvordan folk går fuldstændigt amok, og nogle sviner mig fuldstændigt til. Men det var da udelukkende for sjov,” siger han.
 
Hvad mener du om Nicolaj Fræers annonce på DBA? Er han gået over stregen?
 
Metroxpress
Tags: