Køb en ford og få den bedste køreoplevelse

Køb en ford og få den bedste køreoplevelse

Står du og leder efter den næste bil? Eller er det første gang du er på biljagt? Uanset hvor du er livet er Ford et rigtigt godt valg. Så tøv ikke med et besøg hos din Ford forhandler. Det gamle bilmærke har formået at forny sig gang på gang, og siden Henry Ford i 1903 stiftede Ford Motor Company har bilmærket været et af de mest populære og sælgende mærker i Danmark. Det skyldes den altid billige, driftsikre og kvalitetsbevidste tilgang, der stadig vejer tungt hos Ford. 
Ford har vundet Årets Bil i Danmark hele otte gange, så der er god grund til at tjekke de mange forskellige modeller ud, når der skal handles bil. Når først du har oplevet køreglæden i en Ford skal der meget til at få dig til at vælge andet. Med de mange forskellige modeller, der både varierer i størrelse, pris og former, kan du med sikkerhed finde den helt rigtige bil. Ford har en lang række nye og klassiske modeller på lager, så gå på udkig i det store bilkartotek. Om du er ung studerende på jagt efter en billig og driftsikker bil til og fra skole, eller om du leder efter en bil med plads til hele familien og alt der hører med, så har Ford det du søger.

Ford Fiesta - en nytænkt klassiker
Ford har taget den ikoniske Fiesta og givet den en overhaling. Med en nytænkt og genopfundet køreoplevelse, et intelligent design og sikkerhedsfunktioner i top, kan du med ro i sindet sætte dig bag rattet og blive forbløffet. Bilens enkle design byder nemlig på mere end ved første øjekast. Fiestaen er både afslappende og forfriskende på samme tid. Bilen er udstyret med en 1.0 liter EcoBoost-benzinmotor, der har vundet priser for dens fantastiske motorarbejde. Bilens AutoStart-funktion sparer dig penge hver gang du holder for rødt, og med en dynamisk køreoplevelse og præcisionshåndtering får du fuld valuta for pengene. Ford giver samtidig mulighed for at tilpasse bilens udseende præcis på den måde du ønsker. Med 11 forskellige farvemuligheder kan du matche Fiestaen til din personlighed. 

Teknologi og fede funktioner
Den klassiske Fiesta er et sandt festfyrværkeri, og navnet passer godt på den følelse det giver at cruise rundt i en af Fords mest populære modeller. Den nye teknologi hjælper dig til at holde din kørebane, og systemet overvåger din kørsel så bilen giver en let vibration i rattet, hvis du er ved at forlade kørebanen. Derudover er bilens fartpilot et must-have. Hvis et køretøj foran dig sænker farten, så kan du trygt stole på, at bilen selv sætter farten ned. Hvis du vil spare brændstof er bilen udstyret med en Eco-funktion. Her bliver flere af bilens systemer justeret, så du sparer mest muligt på både lange og korte ture. Der findes sjældent noget værre end at modtage en fartbøde fordi du havde overset et vejskilt. Her har Ford Fiesta også et godt bud på at spare dig penge. Systemet kan nemlig genkende vejskilte uanset hvor de er placeret. Instrumentbrættet viser dig her fartgrænsen og andre trafikregler så du med sikkerhed undgår unødvendige regninger og forseelser. Tag et kig på den nytænkte klassiker og find priser på bilen her. 
Tags: