Købte barnesæde til far frem for at give bøde

Købte barnesæde til far frem for at give bøde

Sponsoreret indhold

28-årige LaVonte Dell fra den amerikanske stat, Michigan, var sikker på, at han kunne se frem til en stor bøde, da han blev stoppet af politiet. Hans bil havde nemlig tonede ruder og bagi sad hans 3-årige datter uden barnesæde. Men hvad der i stedet skete, overraskede ham fuldstændig.

”I går blev jeg stoppet i Westland på grund af mine tonede ruder. Dette stop var dog ikke, hvad jeg havde forventet. Han fik mit l*rt og gik om bag bilen, hvor han så, at min datter ikke sad i et barnesæde. Så han bad mig om at komme ud for at tale med ham. Han spurgte, hvorfor hun ikke havde et barnesæde, jeg forklarede ham, at jeg næsten ikke var kommet igennem året, på grund af udlæg, og at jeg ikke kan lide at bede folk om ting. Tænk sig, denne hvide politibetjent bad mig om at følge med ham til Walmart, hvor han købte min datter et barnesæde med sine egne penge,” skriver den 28-årige far i et opslag på Facebook.

LÆS OGSÅ: Derfor går billede af kvinde i undertøj 

Ifølge Metro, fortæller LaVonte Dell til den amerikanske tv-station, ABC News, om hændelsen:

”Han bad mig om at stige ud af bilen, og jeg var så bange og tænkte, at det her kunne ikke være godt.”
Men i stedet for at give ham en bøde, tog betjenten sig tid til at lytte til LaVonte Dells historie, og besluttede sig for at købe et barnesæde til datteren.

”Han købte barnesædet for mig, og det var lyserødt, hvilket er min datters yndlingsfarve. Det har sommerfugle på og hun elsker det.” LaVonte Dell håber, at hans oplevelse viser folk, at de ikke skal dømme folk på forhånd.

Selv siger betjenten, Joshua Scaglione, at han bare gjorde sit job:

”Du ved, en bøde hjælper ikke hver gang.”

Skulle betjenten have givet LaVonte Dell en bøde eller handlede han, som han skulle?

Metro