Købte Big Mac og fik klam overraskelse

Købte Big Mac og fik klam overraskelse

image title: 
Foto: svglass/123rf.com
Da Viktor og Linn Blad bestilte en Big Mac på en svensk McDonald’s, fik de lidt mere, end de havde regnet med. Ifølge Viktor er Linn ”lidt paranoid”, så hun tjekker altid sin mad, inden hun spiser det, og det var her, hun gjorde et ulækkert fund.

Fastklemt i bollen lå nemlig en død edderkop, og det fik Linn, der lider af araknofobi, til at springe op i væmmelse, hvorefter parret forlod restauranten. Hos McDonald’s i Vetlanda, hvor edderkoppe-burgeren er købt, er man noget forundret over sagen.

LÆS OGSÅ: Overrasket tyv fik lort i munden

”Vi ved jo ikke, om edderkoppen kommer fra os, eller om den er kommet til senere hen så at sige. Vi har de foranstaltninger, der skal til i forbindelse med skadedyrsbekæmpelse,” siger Ulric Zinnerfors fra McDonald's i Vetlanda til Nyheter24, inden han uddyber:

”Edderkopper er ikke noget, som forekommer i vores køkken. Men vi har jo salat og den slags, som så at sige vokser i naturen. Og der findes der jo dyr,” slutter han.

Selvom McDonald’s i Vetlanda altså fralægger sig en del af ansvaret, kunne noget tyde på, at de alligevel føler sig lidt skyldige. De har i hvert givet det uheldige par en kompensation, som dog ikke uddybes nærmere.

Tjekker du også din mad, når du er ude at spise? Hvad ville du kræve i kompensation, hvis der var en edderkop i din mad?

Metroxpress
Tags: