Kørte baby over uden at vide det

Kørte baby over uden at vide det

image title: 
Foto: Piotr Zajda/123rf.com
Britiske Jamie Ellison startede en kampagne på sin Facebook-side, hvor han bad folk om hjælp til at finde frem til den gerningsmand, der havde kørt hans kun 15 måneder gamle søn ned, så han kom slemt til skade. Han endte med noget at få af et overraskelse, da han fandt ud af, hvem den skyldige var.

Da Jamie fredag morgen havde kørt sine døtre i skole, var det uden at opdage, at han selv var kommet til at bakke hen over sin lille søn. Derfor var han intetanende kørt videre, og da han kom hjem igen, var ambulanceredderne i gang med at behandle den lille drengs skader.

Jamie var overbevist om, at en flugtbilist stod bag, og han var hurtig til at ty til de sociale medier for at finde frem til gerningsmanden. Samtidig efterlyste politiet vidner i sagen, men efter at have set en overvågningsfilm fra gerningsstedet, fandt de ud af, hvad der i virkeligheden var sket.

LÆS OGSÅ: Var utro, men konen nægtede at lade sig skille

”Kan du forestille dig, hvordan jeg havde det, da jeg fandt ud af, at jeg næsten havde slået min egen søn ihjel, uden at vide, at jeg var ansvarlig?” skrev han ifølge det britiske medie, The Mirror, på sin facebookprofil.

”Ja, det var mig. Jeg så ham bare ikke, og mærkede ikke noget bump. Den skyld vil jeg bære for evigt,” skrev han videre.

Heldigvis slap den 15 måneder gamle søn med livet i behold og er blevet udskrevet fra hospitalet.
 
Hvordan har du det med, man tyer til de sociale medier for at opklare forbrydelser?

Ekstra Bladet


 
 
Tags: