Kagehus gik viralt: Selv kongehuset ringede

Kagehus gik viralt: Selv kongehuset ringede

image title: 
Antonio Diaz/123rf.com

Norske Heidi Sagli Li der tidligere har deltaget i tv-programmet ’Kakekrigen’ er vild med at lave unikke kage.

Derfor brugte hun hele fem uger og 15 kilo brunkagedej på at lave det helt perfekte brunkagehus. Da huset endelig stod færdigt, delte hun et billede på sin Instagram-profil.

Udover en masse likes og beundrende kommentarer, fik Heidi også en helt speciel telefonopringning.


Første søndag i advent ringede det norske kongehus’ kok på vegne af den norske kronprinsesse Mette-Marit. Kronprinsessen havde set brunkagehuset og var så vild med det, at hun gerne selv ville have opskriften.

”Jeg troede bare, det var for sjov, da en person ringede og sagde, at det var fra kongeslottet i Oslo. Jeg troede, det var min bror, der drillede mig, men så begyndte hun at stille detaljerede spørgsmål om, hvordan det var lavet, og så gik det op for mig, at det faktisk var en fra slottet,” siger hun til den norske avis Dagbladet ifølge Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Dronningen afslører særlig juletradition

Heidi fortalte straks, hvordan hun havde kreeret huset, og fortæller at hun gerne selv ville have lavet en mindre udgave til kongehuset, hvis hun havde boet lidt tættere.

Det norske kongehus bekræfter desuden kronprinsessens beundring af Heidis brunkagehus.

”Kronprinsessen så det flotte brunkagehus på Instagram og ville gerne prøve at lave et selv. Derfor tog vi kontakt til vedkommende,” siger Ole Edvard Wold-Reitan, der er kommunikationschef ved slottet ifølge Ekstra bladet.

Se brunkagehuset her.

Kan du forstå kronprinsessens beundring?

Ekstra bladet 


Tags: 
Nøgleord: