Karma: Mand overfaldt forkert homo-par

Karma: Mand overfaldt forkert homo-par

image title: 
Foto: Leonard Zhukovsky/123rf.com
Det amerikanske par Larry og Daniel Lennox-Choate faldt for hinanden på det amerikanske militærakademi West Point, og har levet som mand og mand i to år.

I deres tid på akademiet har begge deltaget i bokseundervisning, der bliver kaldt Plebe, på lige fod med andre militære færdigheder.
Henover weekenden var parret ude at shoppe på Manhattans gader, da en 40-årig homofobisk mand begyndte at overfalde dem. Først verbalt med svinske floskler og efterfølgende en knytnæve lige i hovedet på Daniel.

Men dette skulle han ikke have gjort. De to mænd havde nemlig ikke tænkt sig at opføre sig passivt, mens de blev udsat for mandens hate-crime, og de begyndte derfor at forsvare sig selv.

LÆS OGSÅ: Bryllupsfest gik til syriske flygtninge

Larry skrev efterfølgende, at manden hurtigt forduftede ”dækket i sit eget blod med halen mellem benene”, og at han havde ”sendt ham i jorden, som den kujonagtige taber han er.”

Daniel slap med en hævet læbe og begge mænd var lidt ømme i knoer og arme efterfølgende.

”Vi nægter at være ofre og er taknemmelige for, at vi kan forsvare os selv, men vi er triste over det faktum, at der findes idioter som ham her, der måske ikke vælger to fyre, der har dyrket Plebe-boksning næste gang.”

Er det i orden, at man begår selvtægt, når man bliver udsat for en hatecrime?

Metroxpress
Tags: 
Nøgleord: