Ken har slået op: Barbie gjorde det utilgivelige

Ken har slået op: Barbie gjorde det utilgivelige

image title: 
Foto: Alessandra Siragusa/123rf.com
De er kendt for at være den menneskelige udgave af det berømte dukkepar Ken og Barbie. Men nu romancen ovre for Quentin Dehar og Anastasia Reskoss.

Angiveligt fordi hun har farvet sit hår.

Quentin Dehar og Anastasia Reskoss er blevet kendte i medierne, da de har brugt millioner af kroner på at ligne de berømte dukker Barbie og Ken. Men Quentin Dehar har åbenbart fået nok, efter Anastasia Reskoss har farvet sine blonde Barbie-lokker brune.

LÆS OGSÅ: Lad være med at gøre dette inden sex

”Det gik op for mig, at vi havde vokset fra hinanden i noget tid, men den sidste dråbe var, da hun farvede sit hår mørkebrunt,” fortæller 24-årige Quentin Dehar til britiske Daily Mail.

”Ken kan ikke lide brunetter. Jeg ville leve resten af mit liv med hende, mens vi blev til de Ken og Barbie-dukker, som vi elsker, men Anastasia delte ikke længere den drøm. Det gjorde hun klart, da hun farvede sit hår,” fortsætter Dehar.

Det var ellers kærlighed ved første blik, da parret mødte hinanden i 2013, begge havde været besat af dukkerne, og havde fået flere operationer for at komme til at ligne dem.

Ifølge Daily Mail blev de dyre indgreb betalt af deres forældre. Af operationer tæller blandt andet brystoperationer, næseoperationer, silikone i læberne, numseimplantater, filler i kinderne, omformning af ørerne, Botox, fjernelse af poser under øjnene og tandblegning.

Kunne du finde ud af at gå fra din partner, hvis de pludselig ændrede udseende?

MX
 
Tags: 
Nøgleord: