Kendiskæreste raser over kritik af ’Knæk Cancer’

Kendiskæreste raser over kritik af ’Knæk Cancer’

image title: 
Foto: YouTube
I lørdags sprængte den populære ’Hvem vil være millionær’-vært, Hans Pilgaard, en bombe, da han under ’Knæk Cancer’-showet afslørede, at han fik konstateret tarmkræft i marts.

Men dækningen af showet har ifølge Hans Pilgaards kæreste, Jobbe Hansen, været alt for fokuseret på, at produktionen har kostet 21 millioner kroner.

”Debatten om hvorvidt 21 millioner kroner er for mange penge til at producere 'Knæk Cancer' for, som ellers kunne være gået til Kræftens Bekæmpelse, er ganske enkelt for unuanceret og journalisterne tager deres profession for useriøst,” skriver Jobbe Hansen på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Lærer krævede nøgenbilleder for gode karakterer

Jobbe Hansen mener, at debatten mangler nuancer, og kalder det for ’kopier-og-sæt-ind-journalistik’. Særligt raser han over Radio24-Syvs debatprogram, ’Det vi taler om’.

”Den debat, som ’Det vi taler om’ krampagtigt forsøger at lægge op til, fremstår pinlig og useriøs, fordi den netop mangler essens og rigtig journalistik, men i stedet falder til smagsdommerens skadefro forudindtagelse, skriver han.
Han argumenterer for, at tv generelt koster mange penge, og at resultatet ofte står til mål med udgifterne.

”Så er 21 millioner kroner for meget? Nu hvor jeg ikke er uddannet journalist, kan jeg godt tillade mig at sige, at nej, det er ikke for mange penge. Alle gode produkter koster mere end de dårlige produkter. Derudover må det siges, at parallelt med at udgifterne til 'Knæk Cancer' er steget, er det samlede beløb, som er blevet indsamlet, også steget betydeligt,” konkluderer 25-årige Jobbe Hansen.

På tre år er udgifterne til 'Knæk Cancer' desuden næsten fordoblet, fra 11, 2 millioner i 2012 til 21 millioner i 2014. Det indsamlede beløb er i samme periode steget med lidt over 50 procent.

Synes du, at der er kostet for mange penge i showet?

Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: