Kendispar har fået barn nummer fem

Kendispar har fået barn nummer fem

image title: 
Foto: Angela Waye/123rf.com
Søndag kunne den tidligere ’Vild med dans’-vært Andrea Elisabeth Rudolph på Instagram løfte sløret for en lykkelig begivenhed efter at have født en rask dreng på 55 centimeter og 4300 gram.
 
Sønnen har hun fået sammen med sin mand, den tidligere håndboldspiller Claus Møller Jakobsen, med hvem hun i forvejen har etårige Alfred. Derudover har Andrea Elisabeth Rudolph datteren Isolde fra et tidligere forhold, mens Claus Møller Jakobsen har børnene Oskar og Alma med sin ekskone.
 
LÆS OGSÅ: 53-årig radiovært skal være far for sjette gang
 
Med den seneste tilføjelse tæller kendisparrets børneflok nu fem unger.
 
”I fredags blev vores liv beriget med endnu et mirakel, et lille nyt liv. Jeg kan ikke forstå hvor heldige vi er. En smuk, stærk, mild og stor dreng kom til verden og vi er ved at sprænges af lykke.”
 
”Det bliver ikke mindre fantastisk jo flere gange man prøver det ... velkommen til en flok på fem,” skriver Andrea Elisabeth Rudolph til et Instagram-billede af hendes, Claus Møller Jakobsens og babyens hånd, der knuger sig til hinanden.
 
Og midt i al babylykken får Claus Møller Jakobsen også lige en kærlighedserklæring med på vejen.
 
”Tak for den smukkeste gave til mit livs kærlighed,” skriver Andrea Elisabeth Rudolph til sin mand i Instagram-opslaget.
 
Udover at være vært i flere sæsoner af ’Vild med dans’ har Andrea Elisabeth Rudolph været radiovært på Radio 100FM, mens hun i dag har en serie af skønhedsprodukter under navnet Rudolph Care. 
 
Hvad husker du bedst Andrea Elisabeth Rudolph for?
 
BILLED-BLADET