Kendt P3-vært skal have fjernet brysterne

Kendt P3-vært skal have fjernet brysterne

image title: 
Alexander Korzh/123rf.com
Den populære radiovært fik for 15 år siden konstateret brystkræft – kæmpede imod og vandt over den. Fredag aften afslørede hun så, at hun nu må kæmpe igen, da hun har fået konstateret et forstadie til brystkræft.
 
Sara Bro har nu fået tilbudt et såkaldt masektomi, hvor begge bryster bliver fjernet.
 
”Jeg har gået til årlige kontroller, siden jeg  for 15 år siden havde brystkræft. Til min seneste kontrol var der desværre et forstadie til brystkræft. Jeg blev tilbudt en dobbelt masektomi, så jeg har aldrig kan få brystkræft igen, og det har jeg sagt ja til”, skriver en berørt Sara Bro på sin instagram-profil.
 
Hvis det stod til P3-værten, så ville hun fortsat gerne arbejde hver morgen fra 06.00-09.00 på P3, men lægerne har besluttet, at den bedste medicin for Sara Bro er at blive derhjemme et godt stykke tid.

LÆS OGSÅ: Berømt designer jagter kærligheden på Facebook 

”Jeg gør alt hvad jeg kan for at blive rask igen hurtigt, men vi høres altså først ved om et stykke tid”, skriver Sara Bro, der altså på det seneste har haft fri på jobbet som radiovært.
 
Tilbage i 2001 fik Sara Bro konstateret brystkræft i en alder af 27 år, og hele 2002 bestod af behandlinger i form af operationer, kemo og stråler, så hun kunne blive rask. Hele hendes kræftforløb tog i alt syv måneder.
 
I denne omgang har Sara Bro så valgt at få fjernet brysterne for at sikre, at alt kræftvæv opereres væk, så hun én gang for alle kan komme den frygtede sygdom til livs.
 
Havde du også fået fjernet brysterne? 

Se og Hør
 
Tags: 
Nøgleord: