Kendt politiker afslører graviditet

Kendt politiker afslører graviditet

image title: 
Foto: jorisvo/123rf.com
I en pressemeddelelse fra Enhedslisten fremgår det, at deres politiske ordfører Pernille Skipper venter barn og går på barsel til efteråret.
 
Også på Facebook har politikeren selv offentliggjort nyheden i en statusopdatering:
 
”Min kæreste og jeg skal sørme have en baby. Det bliver til oktober, og jeg glæder mig rigtig meget. Det betyder selvfølgelig, at jeg kommer til at være væk fra Christiansborg i en periode hen over efteråret og vinteren,” indleder hun i opslaget, hvor hun også løfter sløret for, hvem der overtager posten som politisk ordfører i partiet, mens hun er på barsel.
 
”Det betyder selvfølgelig, at jeg kommer til at være væk fra Christiansborg i en periode hen over efteråret og vinteren. Til gengæld kommer vores helt fantastiske udenrigsordfører Nikolaj Villumsen til at vikariere for mig som politisk ordfører i perioden. Han skal løfte de daglige opgaver sammen med vores gruppeformand, Jakob Sølvhøj og resten af den seje folketingsgruppe, mens jeg er på barsel,” skriver hun ifølge BT.
 
Pernille har siddet i Folketinget siden 2011, og har senere overtaget posten som politisk ordfører hos Enhedslisten efter Johanne Schmidt-Nielsen.
 
Hvad er din holdning til Pernille Skipper?
 
BT