Kendt sanger vil ikke kendes ved sin søn

Kendt sanger vil ikke kendes ved sin søn

image title: 
Foto: Vadym Zaitsev/123rf.com

Det kan godt være, at hitmageren Tom Jones er kendt for at være dameglad, men når alt kommer til alt, var der kun én rigtig kvinde for ham, nemlig hans hustru gennem 59 år. Lady Melinda Rose Woodward, som døde sidste år af kræft.

Gennem det mangeårige ægteskab har Sir Jones dog stadig haft en del damebekendtskaber ved siden af, og 29-årige Jonathan Berkery er resultatet af en affære med modellen Katherine Berkery, som varede i tre dage. Det skriver DailyMail ifølge BT.

Tom Jones inviterede Katherine Berkery til sit show og efterfølgende tog han hende med op på sit hotelværelse. Tre måneder senere ringede hun og overbragte nyheden om graviditeten, hvortil hun fik svaret:

”Det er showbiz, darling. Hvad vil du have, jeg skal gøre?”

LÆS OGSÅ: Landmænd søger fortsat efter kærligheden

Selvom den nu 29-årige Jonathan Berkery forgæves har prøvet at få et forhold til sin biologiske far, har han endnu ikke opgivet drømmen om at få det til at ske.

”Jeg vil gerne tale med ham om helt almindelige ting, så som: 'Hvordan har dit liv været? Sådan her er mit?' Jeg vil gerne møde ham, før det er for sent.”

Jonathan Berkery forsøger også selv at slå igennem med kunstnernavnet Jon Jones, men pt. er han hjemløs og sover på et herberg i den amerikanske delstat New Jersey. Han gør det dog klart over for det britiske medie, Daily Mail, at han ikke forsøger at skabe kontakt for at få penge.

Til at begynde med nægtede Tom Jones at være far til Jonathan, indtil en dommer krævede, at der blev foretaget en DNA-test, som bekræftede slægtskabet. Han blev derfor dømt til at betale et årligt bidrag indtil sønnen blev 18.

Kan du forstå, at Tom Jones nægter at møde sønnen?

BT


Tags: