Kendt skuespillerinde: Ingen skam i at tage på under graviditet

Kendt skuespillerinde: Ingen skam i at tage på under graviditet

image title: 
Foto: buzzfuss/123rf.com
Hun er træt af urealistiske kvindeidealer, og hun er langt fra den eneste. Den 24. marts 2016 fødte den 33-årige skuespillerinde Anne Hathaway sin førstefødte søn, og siden da har hun fået en klar holdning til, hvordan man skal se ud efter en endt graviditet.

Under et billede af et par afklippede jeans, som hun har delt på det sociale medie, Instagram, skriver Anne Hathaway:

”Der er ingen skam i at tage på, når man er gravid - eller nogensinde. Der er ingen skam i, at det tager længere tid at tabe sig igen - hvis du overhovedet vil det,”

”Og der er ikke nogen skam i at bryde sammen og endelig lave sine egne shorts, fordi de shorts fra sidste år simpelthen er for korte til denne sommers lår,” fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du lettere gennem overgangsalderen

En anden skuespillerinde, der også er træt af mediernes besættelse af kvindekroppen, er kollegaen Jennifer Aniston, der for en måneds tid siden skrev en artikel om emnet i Huffington Post:

”Den objektivering og kontrol, vi udsætter kvinder for, er absurd og foruroligende. Den måde, jeg portrætteres af medierne på, er en afspejling af, hvordan vi ser kvinder generelt - sat op imod nogle skæve standarder for skønhed,” skriver hun.

”Budskabet er, at piger ikke er smukke nok, medmindre de er utrolig tynde - at de ikke er vores opmærksomhed værdig, medmindre de ligner en supermodel eller skuespiller på forsiden af ​​et magasin,” fortsætter hun.

Synes du, at der er for mange forventninger til, hvordan kvindekroppen skal se ud?

TV 2
Tags: