Kendt supermarkedskæde skifter navn

Kendt supermarkedskæde skifter navn

image title: 
Foto: Rene Van Den Berg/123rf.com
121 Spar-butikker hedder fremover navne som Paul, Mette, Hanne og så videre. Det skriver TV 2.
Grunden hertil er, ifølge kædedirektør i Spar, Allan Kristensen, at man gerne vil gøre Spar-butikkerne mere lokale:

”Vi ønsker at sætte Spar på landkortet på en mere lokal måde i forhold til tidligere. Det er i forvejen det lokale som driver vores købmand og vores kunder – hvis du spørger kunderne i et lokalområde, så handler de ikke hos Spar, men hos Hanne, Morten eller hvad nu købmanden hedder.  Folk ude i lokalsamfundet er ligeglade med, om vi hedder Spar. De handler hos købmanden,” fortæller han til TV 2.

LÆS OGSÅ: Anbefaling: Drop dieselbilen

Samtidig starter der også et nyt koncept i butikkerne. Det er for eksempel en af kædens planer at blive ’byens lokale bageri’. Derfor skal butiksinventaret opgraderes og der kommer nye kølemontre, som skal inspirere kunder, og der vil komme torvemarkeder i alle de små butikkers hjembyer,

”Vi ønsker at spille en større rolle i lokalsamfundet, men det handler også om vores mindset i forhold til kunderne. Det er ikke en kampagne. Det er et manifest, der handler om, at vi ønsker en endnu større rolle i forhold til lokalsamfundet,” forklarer Allan Kristoffersen.

I dag drives Spar-butikkerne af selvstændige købmænd, som altså får deres navne til at stå på butiksfacaderne.
Om spørgsmålet omkring, om der er tale om et reklamestunt, udtaler Allan Kristoffersen:

”Selvfølgelig er det reklame. Men det er også meget mere end det. Jeg mener det virkelig, når jeg siger, at vi har hjertet med i det. Folk er jo i forvejen på fornavn med købmanden. Så vi gør det med hjertet, selvom det også er marketing,” siger Allan Kristoffersen.
Ville disse ændringer kunne få dig til at handle mere i Spar fremover?

TV 2
 
Tags: 
Nøgleord: