Kendt TV-vært afslører: Jeg er gravid

Kendt TV-vært afslører: Jeg er gravid

image title: 
Mehmet Alci/123rf.com
Den 44-årige Anne Glad har i to år dannet par med den 13 år yngre musiker og producer Kim Vagn Wagner. Nu venter parret deres første barn.

”Jeg er gravid i fjerde måned. Vi skal være forældre til september og glæder os meget”, fortæller Anne Glad.

Til Billed-Bladets TV-Guld fest i sidste uge fortalte TV-værten, at det har været en nem graviditet indtil videre. 

”Jeg har det skønt. Jeg var lidt træt i januar, men ellers har jeg ikke været plaget. Vi ved godt, hvilket køn det bliver, men det har vi kun fortalt til familien”.

Anne Glad har tidligere fortalt, at hun ikke har fravalgt børn, men at det blot ikke var sket endnu. Nu skete det så – helt uventet.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-deltager er klar til bryllup

”Det var en overraskelse. Det var bestemt ikke planlagt, men det er absolut et ønskebarn”, understreger livsstilseksperten og fortæller videre:

”Det med børn har aldrig været en stor drøm for mig, men så forelskede jeg mig i en mand, der drømte om det, og så tager livet nogle gange en overraskende drejning”, siger hun med et smil.

Indtil parret bliver forældre til efteråret, har de begge travlt med deres karrierer. Kim Vagn Wagner udkommer med sit første album til juli – under kunstnernavnet KIM.

Så barslen kommer de til at deles om.

”Det er sådan, at det bedst kan hænge sammen. Og det er heldigvis også den frihed, vi har som selvstændige”, slutter Anne Glad.
 
Følger du med i ’Kender du typen’?

EB
Tags: 
Nøgleord: