Kendt tv-vært springer ud som homoseksuel

Kendt tv-vært springer ud som homoseksuel

image title: 
Foto: Andriy Popov/123rf.com
Egentlig havde Abdel Aziz Mahmoud og hans familie vidst, at han var homoseksuel i syv år, men familien var ikke så vild med, at det var noget, der skulle ud, så derfor har han holdt mund indtil nu.

”Mine venner vidste det. Miljøet vidste det. Branchen vidste det. Og der var sikkert mange af seerne, der kunne regne det ud, men jeg har ikke talt om det eller gået med på den før nu,” fortæller Abdel Aziz Mahmoud i programmet, hvor han for første gang nogensinde offentligt afslører, at han er til fyre.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-deltager taber 15 kilo

Men nu skulle offentligheden altså også kende sandheden.

”Jeg er 33. Nu kan jeg sgu ikke gå rundt og bare nikke og tænke på, hvad andre tænker,” fortalte han på DR2 mandag aften.
Han fortæller dog også, at han med sin offentliggørelse ikke håber, at han bliver et nyt ikon.

”I offentligheden vil jeg måske stå lidt mere frem og tale om det. Men jeg gider ikke være ’homo-indvandreren’. Det er en meget snæver ting. Det tror jeg ikke, der er plads til. Det gider jeg simpelthen ikke at være,” fortæller han.

LÆS OGSÅ: Vild med dans-deltager taber 15 kilo

Han nævner alligevel, at han er bekendt med, at der er flere muslimske familier, hvor religion fylder mere end i hans egen, og at man her kan risikere at blive udstødt, hvis man står ved sin homoseksualitet.  Hans egen far var da også i chok over beskeden om sønnens seksualitet til at starte med, men svarede alligevel: ’En familie kan man ikke melde sig ud af. Kom forbi, så snakker vi om det,’ da Abdel Aziz Mahmoud spurgte, om han stadig måtte være en del af familien efter, han endelig fik sig selv til at springe ud overfor familien.

I mandagens program kom det desuden frem, at Abdel Aziz Mahmoud gennem nogle år har dannet par med kommunikationsrådgiver Andreas Gylling Æbelø

Parret flyttede sammen i en lejlighed ved Kødbyen i København i sommer.

Kan du forstå, at Abdel fortalte om sin seksualitet for åben skærm?

B.T.
Tags: 
Nøgleord: