Kendte danskere: Ok at kysse børn på munden

Kendte danskere: Ok at kysse børn på munden

image title: 
Foto: Cathy Yeulet/123rf.com
Er det ok, når man som forældre kysser sine børn på munden?

Den debat er atter engang blusset op, efter David Beckham lagde et billede ud på det sociale medie, Instagram. Her kysser han nemlig sin femårige datter, Harper Beckham, på munden.

Flere har kommenteret med kommentarer som ’mærkeligt’ og ’perverst’, hvorimod andre er af en helt anden opfattelse.

Én af dem er den danske sangerinde, Julie Rugaard, kendt fra ’Blå Øjne’. Ifølge hende er det noget af det mest naturlige i verden at kysse sine børn. Faktisk kysser hun selv sin lille datter alle steder:

”Jeg kysser hende i nakken, på numsen, under fødderne, på maven og på munden. Jo mere jeg kysser og krammer hende, des mere tryg bliver hun. Jeg kysser i øvrigt også stadig både min mor og far på munden,” udtaler hun til Ekstra Bladet, som har kontaktet hende, efter hun har lagt et billede ud på Facebook, hvor hun kysser sin lille datter på munden.

LÆS OGSÅ: Linse Kessler afslører hemmeligheder i ny bog

Foruden den lille datter har Julie Rugaard også en datter på 11 år, der selv bestemmer, hvordan det skal foregå.

”Hun er i en alder, hvor hun sætter sine egne grænser, og dem respekterer jeg naturligvis,” forklarer Julie Rugaard, som er rystet over, at folk kan synes, det er upassende at kysse sit barn på munden.

I kommentarfeltet under billedet på Facebook bliver Julie Rugaard bakket op af sangerinden Saszeline Emanuelle Dreyer (tidligere Saseline Sørensen, red.), som skriver:

”Jeg har et billede af Sean som kysser mig på munden fra forleden – han er 9 år !!! Nothing wrong with showing love”
Danseren og musicalstjernen Silas Holst har også været ude i det offentlige rum for at give sit besyv med:

”Hvad er det for et berøringsangst og kærligheds forskrækket samfund vi er ved at skabe os?!? Hvis dette billed af David Beckham der kysser sin datter på munden kan gå verden rundt og skabe forargelse og debat, så er der noget rivende galt!!! Jeg håber da min datter har lyst til at kysse mig hele livet!! Jeg har ihvertfald tænkt mig at gøre det!!!,” skriver han ifølge Ekstra Bladet på Instagram.

Synes du, det er naturligt at kysse sine børn på munden?

Ekstra Bladet
 
Tags: 
Nøgleord: