Kendte tv-værter bekræfter forhold

Kendte tv-værter bekræfter forhold

image title: 
Foto: Galyna Tymonko/123rf.com
Rygterne har længe svirret, men da der lørdag aften var Danmarks Indsamling 2017 kunne TV 2-kollegerne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt bekræfte, at de danner par:
 
”Vi er åbenlyst kærester, og det er sådan set det eneste, jeg kommer til at sige om det,” sagde Rasmus Tantholdt til BT, da de to turtelduer ankom arm i arm til indsamlingsshowet.
 
Både Natasja Crone og Rasmus Tantholdt er rutinerede i kunsten at finde sammen med en kollega.
 
Så sent som i sommer blev Rasmus Tantholdt skilt fra tv-værten Cecilie Beck, som han dannede par med i seks år, og før det var den feterede korrespondent sammen med tidligere nyhedsoplæser på TV 2 Caroline Boserup, som han fik sønnen Emil med.
 
LÆS OGSÅ: TV-vært friede uden svigerfars velsignelse
 
For Natasja Crones vedkommende er det også kun et halvt års tid siden, at hun kom ud af et ægteskab. I sommer valgte hun og hendes mand, kollegaen og nyhedsoplæseren Lasse Sjørslev, nemlig at gå hver til sit.
 
Forhold på arbejdspladsen kan ofte skabe intriger, men skal man tro Rasmus Tantholdts ekskone, Cecilie Beck, er der ingen kurrer på tråden:
 
”Jeg elsker Rasmus, han er fantastisk, og jeg ønsker ham alt godt her i verden. Hvis det er sammen med Natasja, som jeg også holder utrolig meget af, så er det helt fint med mig,” siger Cecilie Beck til BT, da hun konfronteres med nyheden.
 
Har du nogensinde haft et forhold til en kollega?
 
BT
 
Tags: