Kidnappede baby for at narre sin kæreste

Kidnappede baby for at narre sin kæreste

image title: 
Foto: Inara Prusakova/123rf.com
En trist sag er dukket op i de britiske medier, om kvinden, Kelly Mahon, der var så desperat for at få sin eks-kæreste igen, at hun kidnappede en ni uger gammel dreng og påstod, at det var kærestens.
 
Kelly Mahon snød moderen til drengen ved at ringe på familien dør i den lille by Arleston i England.
 
Her fortalte Kelly Mahon, at moderens mand var kommet ud for en ulykke, og at han lå længere oppe ad vejen. Hun tilbød derefter at holde øje med hendes barn, mens moderen løb afsted for at se til sin mand. Men det hele var en løgn, så hun fik mulighed for at stjæle barnet.
 
Kelly Mahon planlagde nemlig at vise den ni uger gamle dreng frem som sit eget. Hun havde været sammen med en mand ved navn Dwight Dennis periodisk gennem syv år, og nu ville hun vise babyen frem og sige, at det var hans barn for at tvinge ham til at være sammen med hende.
 
LÆS OGSÅ: Se, hvad disse nye love betyder for dig

Da moderen til barnet opdagede, at der ikke havde været nogen ulykke, vendte hun hjem og opdagede til skræk og rædsel, at hendes baby var væk. Hun slog derefter alarm, og tre timer senere blev barnet fundet i Kelly Mahons hjem.
 
I retten erkendte Kelly Mahon sig skyldig og blev idømt to års fængsel, hvor dommeren understregede, at han slet ikke kunne forestille sig rædslen, som familien havde være udsat for.
 
”Barnet vil ikke huske dette, men forældrene vil for evigt være mærket af denne hændelse. Det var en helt utrolig og egoistisk handling, især når man tager i betragtning, at du (Kelly Mahon, red.) allerede har en datter. Alene af denne årsag kan kun en forvaringsdom være berettiget,” sagde dommeren Tim Tindal i retten, ifølge The Mirror.
 
Hvad er det mest skræmmende du er kommet ud for som forælder?

The Mirror
 
Tags: 
Nøgleord: