Kigger du efter andre? Så er dit forhold slut

Kigger du efter andre? Så er dit forhold slut

image title: 
Foto: Andriy Popov/123rf.com
Alle parforhold går op og ned, og i nogle tilfælde ender det med et brud, mens det i andre tilfælde blot gør forholdet stærkere. Hvis du er en af dem, der lige nu er i tvivl om dit forhold, så har den engelske dating-ekspert James Preece et godt råd til dig.

Godt nok er det svært at sætte en generel formel på det komplekse parforhold, men én ting er ifølge dating-eksperten er klart tegn på, at man bør pakke sine ting og gå:

”Hvis du bliver ved med at overveje, hvordan det mon ville være at være sammen med en anden, så er det på tide at komme videre,” siger James Preece til Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Derfor definerer manden det gode forhold

Dating-eksperten slår dog fast, at det ikke skader at have enkelte fantasier om kendte personer, men hvis du begynder at tænke på og kigge efter andre muligheder i din hverdag, så er der noget galt. Savner du singlelivet og misunder du dine singlevenners gøren og laden, så er det heller ikke et godt tegn.

Alligevel bør man slå koldt vand i blodet, inden man tager den endelige beslutning:

”Snak med din partner om det, før du begynder at snakke med nogle nye. Og husk: Det er bedre at komme ud af et dødt forhold end at forblive sammen med en bare for at gøre det,” siger James Preece.

Har dating-eksperten James Preece fat i noget?

BT
Tags: 
Nøgleord: