Kim fortryder hjælp til hjemløse

Kim fortryder hjælp til hjemløse

image title: 
Foto: cylonphoto/123rf
“Hej alle. Som nogen af jer nok ved, har jeg et firma, hvor jeg udlejer campingvogne. Sidste år lånte jeg 5 vogne ud til hjemløse, som ellers skulle sove udenfor i vintervejret, og det gør jeg gerne igen.”

Sådan indledte Kim Andersen et godhjertet Facebook-opslag, der skulle komme hjemløse til gode. 

“I år har jeg 7 vogne der kan lånes og de kan også leveres efter aftale. Det er gratis og uden andre krav end at vognen leveres rengjort efter brug,” fortsatte han. 

Kim Andersen fortryder dog nu, at han nogensinde skrev opslaget. 

“Siden jeg skrev opslaget søndag aften, har jeg fået over 1.000 henvendelser. Det er alt fra folk, der vil have et sted at bo, og som ikke kan forstå, jeg ikke vil hjælp dem, til mennesker, der vil sælge mig deres gamle campingvogne. Det hele har taget en negativ drejning, og jeg er - undskyld udtrykket - lige ved at brække mig over alle de opkald, jeg får,” siger Kim Andersen til TV 2.

LÆS OGSÅ: Ubarberede ben udløser dødstrusler

Allerede 20 minutter efter at have skrevet opslaget havde han fundet de syv personer, der skal låne vognene, men han blev fortsat kimet ned. 

“Folk bliver sure, fordi de ikke forstår, hvorfor jeg ikke svarer tilbage, men hvis det skulle kunne lade sig gøre, skulle jeg have tre sekretærer ansat på fuldtid,” siger han til TV 2. 

Opslaget er i skrivende stund delt mere end 23.000 gange, men Kim Andersen er bange for, at han bliver nødt til at fjerne det helt igen. 

“Det var en kæmpe fejl at lægge mit firmanummer op sammen med opslaget, da det er svært for mine kunder at komme igennem til mig. Jeg har helt sikkert tænkt mig at gribe det anderledes an næste år, hvor jeg regner med at distribuere vognene gennem de lokale herberg,” forklarer han.

Hvad synes du om Kim Andersens reaktion? Kan du forstå hans frustration?

TV2
Tags: 
Se debatter