Kim kørte 4000 km. efter stjålen trailer

Kim kørte 4000 km. efter stjålen trailer

image title: 
Foto: Nermin Smajic/123rf.com
”Hvis jeg ikke havde hentet den selv, havde der siddet en serber og grinet af mig, og det er sgu ikke i orden.”

Sådan siger Kim Rich, der ejer et trailerudlejningsfirma i Valby. Han udlejede sidste år en trailer, men da den ikke blev leveret tilbage, besluttede han sig for at tage sagen i egen hånd.

Trailerens indbyggede gps-tracker viste, at den befandt sig i Sydserbien, og derfor kørte Kim Rich og kæresten Mette af sted for at hente, hvad der retmæssigt var hans.

LÆS OGSÅ: Fire år gamle ispinde fælder indbrudstyv

De nåede frem til traileren, men måtte sande, at den stod på en indhegnet plads og desuden var koblet på en anden bil. Kim Rich var dog ikke kørt så langt for ingenting, så han brød porten op og begyndte at frakoble traileren. Herfra tog sagen en uventet drejning.

”Pludselig lyder der et ordentligt brag fra et hus oppe på bakken, og det begynder at strømme ud med serbere. Jeg ser op og ser, at der bliver skudt én gang op i luften. Så ser jeg ikke mere,” fortæller Kim Rich, der efterfølgende flygtede fra stedet med sin kæreste, traileren og en flok serbere lige i hælene.
 
Den handlekraftige trailerudlejer fortæller desuden, at traileren kostede 40.000 kroner og ikke var forsikret, og at han i første omgang meldte sagen til politiet, som dog ikke kunne gøre noget, da traileren ikke længere var i Danmark.
 
Var det dumdristigt, at Kim kørte til Serbien for at hente sin trailer, eller forstår du det godt?
 
TV 2
Tags: 
Nøgleord: