Kjeldbjergs datter imponerer i fransk talentshow

Kjeldbjergs datter imponerer i fransk talentshow

image title: 
Foto: Andrey Armyagov/123rf.com
Som vært på TV3’s ’Robinson Ekspeditionen’ er Jakob Kjeldbjerg berømt og berygtet for sin kontante, højtråbende ledelsesstil, men på privatfronten er han anderledes afdæmpet.

Det kom der bevis for lørdag, da Robinson-værten lagde en billedcollage ud på Instagram, hvor hans datter, 12-årige Maria, kunne ses deltage i det franske talentshow ’The Voice Kids’.

”Maria er videre i The Voice Kids (Frankrig) her til aften. Jeg græder sgu af glæde over min lille guldklump,” skrev Jakob Kjeldbjerg på Instagram, hvor han henviste til datterens optræden via et link.

Hun havde valgt Adeles ’Million Years Ago’, og den fremførte hun med så stor overbevisning, at alle tre dommere vendte sig om – en indikation på, at de kunne lide, hvad de hørte.

”Det var helt oppe i nærheden af det vildeste, jeg nogensinde har prøvet. Jeg stod bare der uden at kunne gøre noget som helst selv. Det var virkelig en følelse af afmagt – og af enorm stolthed, da alle tre dommere så vendte sig om,” siger Jakob Kjeldbjerg til Ekstra Bladet om den store oplevelse.

LÆS OGSÅ: Tv-vært i drama: Pågriber stangstiv bilist

Som en person, der selv er udsat for stor mediebevågenhed, er Jakob Kjeldbjerg opmærksom på bagsiden af datterens pludselige berømmelse.

”Der har været mange dilemmaer for os som forældre. Vi har for alt i verden ikke ønsket at presse hende ud, hvor hun ikke kunne bunde. Jeg ved om nogen, at det kan have store konsekvenser at deltage i et tv-program,” siger Jakob Kjeldbjerg til Ekstra Bladet.

Han lægger særligt vægt på, at Maria er meget genert, og derfor var det i sig selv en stor bedrift, at hun stillede op foran så mange mennesker.

”Vi har hele tiden støttet hende ved at sige, at hun kun skulle gøre det, hvis hun havde lyst. Men selvfølgelig var der et enormt pres. Især fra hende selv. Men det var så godt, at hun gjorde det. Hun har rykket sig enormt – både rent sangmæssigt og menneskeligt. Der er nok røget 20 procent af genertheden væk,” siger Jakob Kjeldbjerg.

Han flyttede i 2006 til Sydfrankrig sammen med resten af familien, der foruden Maria består af storesøster Sophia og deres mor, Jakob Kjeldbjergs kone, Christine.

Mandag aften kan Jakob Kjeldbjerg igen ses tilbage i vante rammer, når den nye sæson af 'Robinson Ekspeditionen' har premiere på TV3.

Ser du Robinson Ekspeditionen?

Ekstra Bladet  
Tags: