Klovn bestilt til at skræmme uopdragne børn

Klovn bestilt til at skræmme uopdragne børn

image title: 
Foto: Youtube
Desperate forældre fra staten Florida i USA har fundet et nyt våben i kampen mod deres uopdragne børn. Dette er den uhyggelige klovn Wrinkles.
 
Ingen ved, hvem der gemmer sig bag den uhyggelige klovnemaske med store sorte øjne og tyndt, hvidt hår. Men for et par hundrede dollars er han næsten klar på hvad som helst.
 
For nylig blev han hyret af en frustreret mor til at skræmme hendes uopdragne 12-årige søn.
 
”Han var bange for klovne og jeg dukkede op ovre på den anden side af vejen ved et busstoppested, hvor han stod. Han begyndte at græde foran sine venner og løb hjem,” fortæller Wrinkles til det amerikanske medie, Palm Beach Post.
 
“Moren ringede få dage efter for at sige tak. Når han i fremtiden opfører sig uforskammet siger hun bare: ”Vil du da have, at Wrinkles kommer tilbage?”” fortsætter han.
 
LÆS OGSÅ: Mand smittet med kræft
 
Det er også muligt at booke Wrinkles til en fest, men til forskel for andre underholdende klovne, så er Wrinkles ikke særligt begejstret for børn, som han kalder ”små, dumme ballondyr”.
 
Ifølge Wrinkles lever vi nu i en al for lyserød verden, hvor forældre går alt for meget op i deres børns følelser. Han kalder derfor sig selv et levn fra fortiden.
 
”Jeg er bare en god gammeldags klovn,” siger han.
 
”Da jeg var barn, var det okay at skræmme børn og nu er de bare pivsede og bange.”
 
Synes du, det er okay, at forældre giver deres børn en lærestreg på denne måde?
 
Stuff.co.nz
 
Tags: