Kom med til bryllup hos Familien fra Bryggen

Kom med til bryllup hos Familien fra Bryggen

image title: 
Jozef Polc/123rf.com
Den populære Brygge-stjerne Stephanie ’Geggo’ Christensen vil ikke udelukke seerne helt fra sit bryllup. Det er til trods for, at hun tidligere har udtalt, at brylluppet ville blive holdt for lukkede døre.

”Vi kan ikke snyde vores seere for, at vi bliver gift. Det kan vi ikke tillade os. Nu har de fulgt os på godt og ondt, og det er jo deres skyld, at vi laver det, som vi laver. Så kan vi ikke bare sige: “I så vores forlovelse, men I ser ikke vores bryllup,” fortæller Geggo til Realityportalen.dk
Selvom Geggo føler, at hun skylder seerne det, afslører hun samtidig, at det muligvis ikke vil være hele brylluppet, som seerne vil komme med til.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz: Hårdere end forventet

Hvilke dele af brylluppet der vil blive vist på skærmen, vil den vordende brud ikke løfte sløret for, men fortæller at det enten kan være optakten, bryllupsrejsen eller selve brylluppet der vil komme med på tv.

Udsigterne til at seerne kommer med til selve brylluppet ser ikke for lyse ud for parret har begge familie, der ikke ønsker at blive filmet på tv.

”Cengiz har jo også noget familie, som ikke ønsker at være på tv. Og det har jeg også – for eksempel Mikkel. Han vil ikke være med på tv. Og det skal respekteres. Vi vil ikke sige til dem, at de så ikke kan være med til brylluppet. Så vi må finde en mellemting, og det er vi ved at finde ud af, men det er stadig lidt hemmeligt. Så seerne kan godt forvente noget bryllup,” fortæller Geggo til Realityportalen.dk.

Helt udelukket fra det unge pars bryllup bliver seerne derfor ikke, men hvor meget der vil blive vist på tv er endnu uvist.

Hvilke dele af brylluppet tror du, der bliver vist på tv?

Realityportalen.dk
Tags: