Komiker: Stein Bagger snød mig for en halv mia.

Komiker: Stein Bagger snød mig for en halv mia.

image title: 
Kaspars Grinvalds/123rf.com
Ifølge BT fik mediet Finans fat i en aktindsigt, der påviser, at Fin Nørbygaard ikke fik del i konkursboet efter Stein Baggers svindelfirma IT Factory. I stedet for investorer var det kreditorer, der blev tilgodeset, da pengene blev udbetalt i efteråret 2016.

IBM Danmark fik udbetalt 35 mio. kr. og virksomheden Nordania Leasing, der er ejet af Danske Bank modtog 73, 5 mio. kr., alt imens Fin Nørbygaard måtte vinke farvel til endnu en sum penge, skriver Finans ifølge BT.

LÆS OGSÅ: Drama: DF'er kommer med homofobiske udtalelser

Komikeren ærgrer sig over situationen, men prøver at lægge fortiden på hylden:

”Jeg vil ikke sige, at jeg har glemt det, men det er tæt på. Men tænk ikke på mig, for jeg har for længst passeret det i mit liv, ” siger Fin Nørbygaard til BT.

Stein Bagger er skyld i, at mange mennesker er gået økonomisk fallit. Aktindsigten viser også, at tidligere cykelrytter og nuværende galleriejer Jens Veggerby tabte flere millioner kroner på Stein Bagger. Ifølge Jens Veggerby lånte Stein Bagger malerier fra hans galleri Galleri Veggerby[, og heller ikke galleriejeren er blevet tilgodeset.

”Det ville da være kærkomment. Vi er jo ikke Danske Bank, men forholdsmæssigt er det lige så katastrofalt for os at miste fire mio., som det er for Danske Bank at miste 100 mio. Så proportionalt var det et stort slag for os, ” siger Jens Veggerby i et interview til BT.

Fik Stein Bagger en fair straf?

​BT
 
Tags: 
Nøgleord: