Kontroversiel debattør revser nøgen Wozniacki

Kontroversiel debattør revser nøgen Wozniacki

image title: 
Foto: Leonard Zhukovsky/123rf.com
Mandag blev Caroline Wozniacki slået ud af dette års Wimbledon, og samme dag blev hun så kritiseret voldsomt fra en noget uventet front – og kritikken omhandlede da heller ikke tennisdarlingens præstationer på banen.

I Berlingske langer den kendte debattør, teolog og journalist Sørine Gotfredsen, nemlig kraftigt ud efter Wozniacki, der flere gange har poseret letpåklædt i diverse blade og magasiner.

”Hvorfor lyder der ikke klar kritik, når tennisspiller Caroline Wozniacki optræder omtrent nøgen på forsiden af et amerikansk magasin?” skriver Sørine Gotfredsen ifølge BT i debatindlægget i Berlingske, som hun kalder ’De forkerte billeder’.

LÆS OGSÅ: Populær TV 2-værtinde skifter spor

I debatindlægget anerkender Sørine Gotfredsen, at Wozniacki som frit menneske må gøre, hvad hun vil, men det forhindrer nu ikke den kontroversielle teolog i at fortsætte sin svada.

”Men selvfølgelig skal man problematisere Wozniackis opførsel i en kropshysterisk tidsalder, hvor en dansk verdensstjerne snart er mere kendt for sit legeme end for sine resultater,” skriver Sørine Gotfredsen videre ifølge BT.

Hun fik dog hurtigt svar på tiltale af forfatter Ole Hyltoft, der også i Berlingske gav sit besyv med på hele problematikken.

”Caroline Wozniacki giver alverdens tennispublikum store sportslige oplevelser i disse år. Ikke mindst til os, hendes landsmænd. Det er en hårdtarbejdende og krævende indsats,” skriver han og fortsætter:

”Den bør vi være hende taknemlig for. Og hylde hende. Og ikke komme rendende med småborgerlig eller misundelig forargelse, hvis hun lader os se sine bryster. De er jo smukke. Frisk vind over tennisbanerne, tak,” slutter Ole Hyltoft sit forsvar af den danske tennisdarling.

Hvad mener du om, at Caroline Wozniacki flere gange har poseret letpåklædt i diverse blade og magasiner?

BT