Kort skiferie

Kort skiferie

image title: 
Ski

Tag på ski et par dage og glem den travle hverdag 

Har du brug for et pusterum? Engang imellem er det godt at komme væk fra hverdagens stress og problemer. Et par dage væk hjemmefra kan være rigeligt til at få genopladet batterierne og kunne tage hul på arbejdslivet igen. En miniferie på ski er en god ide, hvis du godt kan lide kulden, sneen og at stå på ski hele dagen. Typisk tager man allerede ud på pisterne om morgenen, holder pause omkring frokost og fortsætter igen inden mørket kommer. Tjek dine muligheder ud så du kan få planlagt et par dage på ski. Du vil takke dig selv bagefter for at du tillod dig at holde ferie i et par dage.

Tag et afbræk fra hverdagen:

Det er meget forskelligt hvor folk bestiller deres skiferie henne. Ofte sammenligner folk flere rejseudbydere med hinanden så man på denne måde kan finde den billigste løsning på et par dage i kulden. Uanset om du tager til Østrig eller Norge for at stå på ski, så bliver det med garanti en god kort skiferie. Inden afrejse kan man tjekke snesituationen ud for at være sikker på, at man bliver mødt af et hvidt landskab. Man kan spare nogle penge hvis man er så heldig at kende nogen der har en hytte som man evt. kan låne. Tag din kammerat, familiemedlem eller en helt anden person under armen, så planlægningen kan komme i gang. Selvom man kun er væk i et par enkelte dage, så skal transporten, opholdsstedet og lignende stadig planlægges.
 
Der kan være stor forskel på hvad det koster at komme på en miniskiferie når man sammenligner forskellige pakkeløsninger i forhold til opholdssted. I bund og grund skal opholdsstedet ikke koste det hvide ud af øjnene, da det er begrænset hvor meget man befinder sig på værelset de få dage. Ferien handler om at koble fra ved at nyde omgivelserne og stå på ski fra morgen til aften. Når man endelig slapper af besøger man typisk en af restauranterne eller værtshusene for at hygge sig med en god øl, en kop kaffe eller bare god mad. Opholdsstedet bruges kun som sovested, så selvom et hotel måske ikke har fået så mange stjerner, så kan det være fint nok til et bad samt som sovested.

Et par dage kan være nok:

Der er mange som kan undre sig over at man gider tage væk for et par enkelte dage. Det er meget forskelligt hvad den enkelte har af behov, så et par dage på ski kan være rigeligt til at kunne hænge sammen igen. Kroppen kan sagtens begynde at lukke ned inden man finder ud af, at man faktisk har brug for at slappe af et par dage og komme væk fra arbejde og alt det man kender til hverdag. Ifølge spørgeundersøgelser er et par dage væk hjemmefra rigeligt, da en hel uge eller længere tid også nogle gange kan blive for meget. Det kan være en god ide, at planlægge miniferien i god tid, da man ofte kan finde nogle ret gode tilbud, hvis man booker lang tid i forvejen.
 
 
 
 
Tags: