Kritik vælter ned over Frederik og Marys frimærke

Kritik vælter ned over Frederik og Marys frimærke

image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com
I forbindelse med fejringen af det royale kobberbryllup for Frederik og Mary d. 14 november i år, har den royale familie udgivet et frimærke, som har skabt røre hos dyrevelfærdsorganisationen PETA.
 
’Det er særdeles upassende, at Frederik og Mary med deres børn er iført sælskindsstøvler på det royale frimærke’. Sådan lyder kritikken af det royale ægtepar fra dyrevældfærdsorganisationen PETA.
 
”Tiderne er skiftet, og med mindre danskerne har lyst til at blive set som afstumpede og ude af trit, skulle de begynde at danne nye traditioner, der hylder medfølelse og erstatte de trættende, ondskabsfuldt-producerede skind med miljøvenlige og humane klæder,” siger PETAs europæiske talsperson Sascha Camilli til the Local, ifølge Ekstra bladet.
 
Hvis man spørger PETA, så burde man ikke fejre en sådan glædesdag med at iklæde sig skind.
 
LÆS OGSÅSådan redder du en person med hjertestop
 
”Det er svært at forestille sig en mindre passende måde af mindes et bryllup på, end at iføre hele familien i skind fra dyr, hvis familie blev slagtet, for at de kunne blive til,” lyner Sacha Camilli.
 
PETA var også fremtrædende, da Mary tidligere på året besøgte Grønland, og i den forbindelse bar en designerjakke af sælskind. Her var PETA bange for, at hun ikke var klar over det signal hun sendte ud ved at bære skind.
 
”Selvom hun er blevet gjort fuldt opmærksom på al den ondskab, der er i pelsindustrien, er det stadig ikke gået op for Kronprinsesse Mary, at det får hende til at se koldhjertet ud, sagde kampagneansvarlig hos australske PETA,” Ashley Fruno, til Daily Mail ifølge Ekstra Bladet.
 
Du kan se frimærket her
 
Er du enig i PETAs kritik?
 
Ekstra Bladet 
Tags: