Kronprinsessen længes efter Australien

Kronprinsessen længes efter Australien

image title: 
Marek Szandurski/123rf.com
Den vellidte og smukke Mary har for længst fundet sig til rette i Danmark, og i rollen som Danmarks kommende dronning. Men hun kan ikke undgå at savne noget ganske særligt ved hjemlandet.

Det fortæller hun i et stort interview med Ud og Se ifølge BT.

Der er flere ting, der giver kronprinsessen et stik af hjemve. Den australskfødte kronprinsesse savner sine venner og familie. ”Naturligvis”, fortæller hun. Man kan ikke bare se dem, når man har lyst til at besøge dem. Det savner hun, skriver avisen.

En anden ting, der stikker i kronprinsessen er længslen og savnet af det australske sprog:

”Sproget. At høre det. Australsk er så billedrigt og humørfuldt. Det er ikke så højtideligt. Den måde, australierne taler på, er faktisk ret sjov. De kan stå der og sige noget, som er så fuld af humor og sarkasme. Hvis en person har haft en hård morgen, kan man f.eks. sige: ’She had a face like a dropped pie’, (hendes ansigt lignede en tabt tærte, red.), ” fortæller den 45-årige kronprinsesse til Ud og Se ifølge BT.

LÆS OGSÅ: Dansker gravid med Hollywood-skuespiller

Til hverdag er savnet ikke så stort hos den kommende dronning af Danmark, men når hun taler i telefon med den australske fortid eller rejser om på den anden side af jorden for at besøge barndomsøen Tasmanien, så ændrer det sig.

”Så savner jeg pludselig dufte og syn. Det, som jeg plejede at gøre. Eller et særligt sted. Men når jeg er i Danmark, savner jeg ikke de ting, ” siger Mary til Ud og Se ifølge BT.

Kronprinsessen tilføjer i interviewet, at hun stadig er den samme, når hun besøger kystbyen Hobart på Tasmanien, hvor hun voksede op og gik i grundskole og på universitet. Det er vigtigt for Mary at andre ved, at hun stadig er ’den gamle Mary’, siger hun til avisen.

Også selvom det er ’langt ude’ at tænke på, hvordan hendes liv har ændret sig fra det, hun levede dengang, fortæller hun.

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik mødte hinanden under OL i Australien i 2000 og blev gift i 2004 i Københavns Domkirke.

Forstår du Marys savn til hjemlandet?

​BT
Tags: 
Nøgleord: