Kronprinsparret udvider familien

Kronprinsparret udvider familien

image title: 
Francis Dean/123rf.com
Kronprinsesse Mary og Kronprins Frederik har foruden deres fire børn også fået et ekstra familiemedlem i form af en udvekslingsstuderende. Det skriver ugebladet Her og Nu. 

”Faktisk har vi selv en udvekslingsstuderende boende hos os for øjeblikket. Hun studerer økonomi på Københavns Universitet,” fortalte Mary i en tale, under legatuddeling på Københavns universitet. 

Kronprinsessen skulle uddele legater til to australske udvekslingsstuderende, og det var her hun røbede, at de også selv havde en udenlandsk logerende. Mary ønskede dog ikke at uddybe yderligere, hvem den kvindelige økonomistuderende var.

LÆS OGSÅ: Kronprinsessen tager parti i omdiskuteret sag

Noget kunne dog tyde på, at den studerende har boet hos kongefamilien igennem længere tid, for Kronprinsessen fortalte, at den logerende fortrød, at hun ikke havde taget dansklektioner. 

Mary fortalte også på humoristisk vis, hvordan hun selv havde erfaret, at det var en god idé at tage lektioner i det danske sprog. 

”Der er et ord, som betyder noget meget forskelligt på dansk og engelsk og dermed kan give et helt forkert indtryk. Det er en lidt dum fejl, jeg selv lavede, da jeg flyttede til Danmark. På engelsk betyder ‘full’, at man er mæt, men på dansk betyder ‘fuld’, at man har drukket for meget. Som universitetsstuderende tænkte jeg, at det var et udtryk, hun burde lære,” sagde Mary med et smil på læben ifølge ugebladet. 

Legaterne blev uddelt for 13. gang i træk og lød på 10.000 kroner.

Hvad tænker du om, at Kronprinsparret har en udvekslingsstuderende boende?
 
Her og nu
Tags: