KU-formand i undertøj på forsiden

KU-formand i undertøj på forsiden

image title: 
Francis Dean/123rf.com
Det er ikke første gang Nikita gør sig bemærket i den danske presse. Tidligere er hun mødt op i en ret så nedringet sort kjole til Konservative Ungdoms 110-års jubilæum. Og nu gør hun det igen.

Nikita Klæstrup optræder nu i en let påklædt billedserie i mandebladet M!, hvor hun blandt andet er topløs på et par af billederne.

Det har medført et hav af negative reaktioner og kommentarer til den unge KU-formand. Fredag aften var Nikita i Go’aften Danmark, hvor hun fortæller hvorfor hun har ladet sig stille op i undertøj til M!

”Jeg havde mange betænkeligheder i forhold til at sige ja, fordi jeg vil ikke have at det overskygger mine politiske budskaber (…).” uddyber hun.

LÆS OGSÅ: Konservative satser stort på ny strategi

”Men samtidig så føler jeg også, at jeg har succes med at få mine politiske budskaber ud, og til sidst måtte jeg bare vurdere, at jeg ikke ville lade frygten for, hvad andre vil sige om mig, stoppe mig fra at gøre noget jeg har lyst til,” forklarer den 21-årige KU-formand.

De mange negative kommentarer, hvor hun bliver kaldt uintelligent, utroværdig, en bimbo og andre værre ting som hun ikke vil sige for åben skærm, ryster ikke hendes fundament.

”Det giver et sug i maven, og det er ikke rart at læse den slags kommentarer. Men de her mennesker kender mig ikke. Dem som kender mig, ved at jeg er meget mere end bare min krop,” slutter Nikita til Go’aften Danmark.

Synes du, at det er i orden at politikerne stiller sig frem på den måde? Deltag i debatten.

TV2 
Tags: