Kunne ikke sige nej: Jes Dorph i ny rolle

Kunne ikke sige nej: Jes Dorph i ny rolle

image title: 
Foto: Per Arnesen/TV 2
Da Jes Dorph-Petersen havde besøg af de tre filmbrødre Alvaz, som står bag den anmelderroste film ’Mens vi lever’, fik han et usædvanligt tilbud. Brødrene spurgte nemlig, om han ikke ville være med i deres nye serie.

Svaret krævede ikke lang betænkningstid fra den populære tv-vært.

”Jeg sagde ja. Først var jeg i tvivl, om det var seriøst, for jeg har mange gange medvirket i film som nyhedsoplæser i baggrunden en to-tre sekunder, så jeg blev nødt til at spørge dem bagefter, om de mente det alvorligt. Men jeg bliver skuffet, hvis jeg skal spille nyhedsoplæser. Jeg håber, jeg skal spille psykopat eller bedstefar eller noget i den stil,” fortæller Jes Dorph-Petersen til BT.

Den ene af de tre brødre, Milad Alvaz, som er instruktør på den nye serie, forklarer overfor BT, at man regner med, at serien får premiere på TV 2 om et års tid. Han fortæller desuden, at det er en rigtig rolle, de har tilbudt tv-værten.

”Det er ikke bare spas. Vi synes, han passer rigtig godt til en specifik rolle. Han skal have en fiktionsrolle, hvor han spiller et helt andet menneske end sig selv, som kommer til at have indflydelse på seriens udvikling. Det er bestemt ikke en statistrolle,” siger han.

LÆS OGSÅ: Gider du ikke kulden? Det kan du lave i stedet

De tre brødre fik for alvor øjnene op for Jes Dorph, efter han havde medvirket i nogle prøveoptagelser til den nye serie, hvor han spillede nyhedsoplæser.

”Han havde en rigtig fed stemme, så vi har gået og pønset på det siden piloten, og vi har opfundet en rolle specielt til ham, som passer rigtig godt ind i universet – og nej, hen skal ikke være nyhedsoplæser,” siger Milad Alvaz til BT.

Ifølge Milad Alvaz kommer serien til at handle om en nyuddannet børsmægler, som er havnet i narkomiljøet, samt en del andre karakterer, som går igennem en eksistentiel udvikling.

Tror du Jes Dorph er en god skuespiller?

BT
 
Tags: