Kvinde føder to børn fra to forskellige livmodere

Kvinde føder to børn fra to forskellige livmodere

image title: 
Foto: Somchai Jongmeesuk/123rf.com
En kvinde født med to skeder har født, hvad hun selv kalder to ”mirakel” børn, som er blevet undfanget  i hver sin livmoder.
 
Den 31-årige kvinde, Faye Wilkins, fik ellers fortalt af sine læger, at hun nok aldrig kunne blive gravid, da hun er født med diagnosen uterus didelphys, som betyder, at hun har to vaginaer og to livmodere.
 
Men efter seks ufrivillige aborter lykkedes det mirakuløst for Faye Wilkins at blive gravid med to børn i hver af sine livmodere.
 
Efter at have født 7-årige Molly og 2-årige George står Faye Wilkins, ifølge Mirror, frem for at fortælle sin historie, for at skabe opmærksomhed omkring sin lidelse.
 
Faye Wilkins fandt ud af, at hun havde sygdommen, da hun som 14-årig ikke fik sin menstruation indtil hun en dag følte, at noget eksploderede inde i hende. Det viste sig, at lidelsen havde skabt en blokade for menstruationsblodet, som havde dannet en kæmpe prop på 12 centimeter.
 
LÆS OGSÅ: Værste mareridt: rotte kom op af WC
 
Men trods lægernes besked om, at Faye nok aldrig ville kunne føde sine egne børn på grund af lidelsen, har hun i dag to sunde og raske børn.
 
Selvom Faye Wilkins lider af en usædvanlig lidelse, har hun aldrig været flov over at fortælle om det og forsøger nu at skabe bevidsthed omkring det, så andre kvinder ikke lever i skam.
 
”Jeg har altid været ligefrem og ærlig overfor mænd, jeg har datet. Jeg ville have, at de skulle vide, at der var risiko for, at jeg aldrig kunne blive gravid og uterus didelphys er en del af, hvem jeg er,” siger hun og fortsætter:

”At have UD gør dig ikke mindre kvindelig. Dine indre organer har bare udviklet sig en smule anderledes.”
 
Kendte du til Fayes usædvanlige sygdom, og kunne du finde på at vælge nogen fra som partner, fordi de havde problemer med deres fertilitet?
 

Mirror
 
 
 
Tags: 
Nøgleord: