Kvinde gifter sig med bedstefar ved et uheld

Kvinde gifter sig med bedstefar ved et uheld

Sponsoreret indhold

En 24-årig amerikansk kvinde giftede sig i sommers med sin 68-årige mand, der har været skilt to gange og har fået børn med begge partnere.

Efter at have vundet en stor penge gevinst, valgte manden at trække sig tilbage og finde én at dele livet med. Han oprettede derfor en profil på en hjemmeside, hvor ældre mænd kunne finde kærligheden. Her fandt han den 24-årige kvinde.

”De havde en hjemmeside, hvor der var mange unge, attraktive kvinder. Og jeg fik en speciel følelse, da jeg så hendes billeder,” siger manden til Florida Sun Post og fortsætter:

”Det var en form for deja vu. Men samtidig kunne jeg ikke finde ud af, hvorfor hun så bekendt ud.”

Det ellers lykkelige forhold fik dog et chok, da de efter tre måneder som mand og hustru, fandt ud af, at de var tættere knyttet end først antaget.

Den 68-årige mand viser sig at være hendes bedstefar.

LÆS OGSÅ: Baby født som 80-årig mand

Parret fandt ud af det, da de kiggede familie-fotoalbums igennem. Her kunne bruden pludseligt kende sig far på billederne.

”Da jeg så min far i det fotoalbum, blev jeg overvældet af fortvivlelse,” siger den unge kvinde til Florida Sun Post.

Bedstefaren og barnebarnet bor dog stadig sammen i Golden Beach i Miami, og har derfor ikke tænkt sig at opgive kærligheden på trods af den nye viden.

”Jeg føler, vores bånd til hinanden er så stærkt, at selv det her ikke kan få os til at give op,” siger den 24-årige kvinde.

Den 68-årige mand synes heller ikke, det skal slå dem ud.

”Jeg har allerede haft to ægteskaber, der er gået i vasken, og jeg er ikke opsat på at få et tredje,” siger han til Florida Sun Post.
Kunne du finde på at blive gift med et familiemedlem?

MX