Kvinde gifter sig med togstation efter 36 års forelskelse

Kvinde gifter sig med togstation efter 36 års forelskelse

image title: 
Foto: meinzahn/123rf.com
45-årige Carol Santa Fe fra den amerikanske stat Californien insisterer på, at hun ikke er skør, og at der ikke er forskel på at være biseksuel og lesbisk eller at blive tiltrukket af ting.
 
Hver dag tager hun en 45 minutters bustur til stationen for at tilbringe tid med sammen med bygningen, som hun kalder Daidra.
 
Ægteskabet til stationen er ikke bindende ved lov, men Carol Santa Fe erindrer brylluppet som den mest lykkelige dag i sit liv.
 
Hun forklarer, ifølge det britiske medie Mirror, at hun har sex med bygningen mentalt og identificerer sig selv som objectum sexual – en person som tiltrækkes af figurer og objekter.

LÆS OGSÅ: Videnskaben har talt: Sådan forbedrer du dit sexliv
 
Carol Santa Fe fandt først ud af, at det havde et navn, da hun som 40-årige googlede ’Jeg er forelsket i en bygning.’
 
Det er en verdensomspændende debat, om der er tale om en seksualitet, en fetish eller en mental tilstand.
 
Ifølge Carol siger hun ”hej” til stationen, når de ses, men hun forsøger at gøre det dæmpet, så ingen lægger mærke til det.
”Der er det private øjeblik, hvor to vægge mødes. Jeg tager hen for at røre hende, hvilket jeg gør ved at læne mig op ad hende med alt mit tøj på,” fortæller Carol og forklarer, at det herved føles som om, stationen holder hende og kysser hende.
 
”Jeg har ikke fysisk sex med stationen. Jeg vil gerne være respektfuld. Jeg ville heller ikke dyrke sex med et menneske offentligt, så hvorfor gøre det nu,” udmelder hun og fortsætter:
 
”Men jeg har sex med Daidra i mine tanker, når jeg står der. Især når jeg kan høre motorerne fra togene. Det tænder mig.”
 
Ifølge Carol har hun været forelsket i stationen, siden hun var tre år gammel. Dette til trods for, at hun har været i et forhold med en mand.
 
”Objectum seksualitet er ikke en mental lidelse, som medierne altid gør det til, det er vores seksualitet. Det er ligesom at være lesbisk eller biseksuel, vi er ikke skøre,” hævder Carol.
 
Skal objectum seksualitet anerkendes som en seksualitet?

Mirror
 
Tags: