Kvinde håner lille dreng: Se moderens svar

Kvinde håner lille dreng: Se moderens svar

image title: 
Foto: Facebook/Privat.
I torsdag delte Shona Campbell, mor til en treårig dreng, et opslag på Facebook, der nu er gået viralt.
 
”Til moderen, der hentede sit barn i børnehaven. Du tror måske ikke, at jeg hørte dig, men lad mig forsikre dig om, at det gjorde jeg.”
 
Sådan starter Shona ud i sit opslag, hvor hun fortæller om sin oplevelse i sin treårige drengs børnehave.
 
”Da dit barn påpegede, at min søn havde hjerter på sine strømper og hånede med, at det var pigestrømper, rev du min tro på denne verden i stykker, fordi du var enig og lo sammen med dit barn,” skriver Shona Campbell.
 
Shona fortæller om hendes søns kærlighed til hjerter, farven pink og at lege med dukker og barnevogne. Sønnen havde selv valgt sokkerne i butikken, og valgte at tage dem på i børnehave den dag.
 
LÆS OGSÅ: Mand går amok over skrigende barn i biografen 

”Hvorfor skulle vi lære vores børn, at bestemte ting er til piger/drenge? Hvis min søn vil have en kjole på, så kan han det. Hvis han vil have en stor blød hat på, så kan han det. Og hvis han vil have strømper på med hjerter, så kan han det,” skriver Shona Campbell i sit Facebook-opslag.
 
”Jeg opdrager min søn til at være hvem end, han vil være. Og jeg sætter ikke pris på, at folk som dig, gør grin med ham, fortæller ham, at han er forkert på grund af det, han har på - eller dikterer, hvad han skal eller ikke skal gøre eller have på,” tilføjer hun.
 
Siden Shona i torsdags delte sit opslag, er det gået viralt med mere end 82.000 delinger.
 
Hvad synes du om morens modsvar til de hånende kommentarer?
 

Dagens