Kvinde kørte galt: Reddede selv sine ben

Kvinde kørte galt: Reddede selv sine ben

image title: 
Foto: Katarzyna Białasiewicz/123rf.com
Stacie Reis kan takke sin uddannelse for, at hun den dag i dag stadig har begge sine ben. Hun kom nemlig alvorligt til skade, efter hun forulykkede i sin bil. Da hun kiggede ned af sig selv, efter hun var kørt galt, opdagede hun hurtigt, at noget ikke var, som det skulle:

”Den måde, de sad på, var ikke naturlig. Sygeplejersken inde i mig var sådan: ’Du er nødt til at rette dem ud, ellers mister du blodtilførslen og så mister du dine ben,” fortæller Stacie Reis til det canadiske medie The Prince George Citizen.

Der var ikke langt fra tanke til handling, og kort tid efter sad Stacie og rettede sine brækkede ben ud.

”Det var ret smertefuldt at gøre,” fortæller hun.

Efter bilen var styrtet ned fra en stejl skråning skjult fra motorvejen, lå Stacie alene og gemt i 14 timer, før nogen fandt hende. Selv forklarer hun, at hun skiftevis sov og bad til Gyd, indtil hun til sidst blev fundet af nogle venner, som havde ledt efter hende hele natten.

LÆS OGSÅ: Havde sex med døden til følge

Udover de to brækkede ben havde Stacie også brækket sit bækken, brystben og flere ribben, desuden var der flere brud på rygsøjlen og fødderne.

Stacie har efterfølgende fået ros for at skride til handling fra sine læger, som har udtalt til TV-stationen Global News, at det ’spillede en stor rolle at redde benene.”

Ville du kunne sætte dine ben på plads, hvis de brækkede?

Ekstra  Bladet
Tags: 
Se debatter