Kvinde modtog ubehageligt brev efter topløs solbadning

Kvinde modtog ubehageligt brev efter topløs solbadning

image title: 
rangizzz/123rf.com
Da svenske, Cassandra Zellhann, fra Järfälla solbadede topløs på sit stuegulv mod altanen med åbne vinduer, havde hun ikke regnet med at blive mødt af sure naboer.
 
Kort efter solbadningen modtog hun et arrigt brev fra sin nabo, der skriver, at det er ubehageligt at sidde på altanen og se på en nøgen kvinde.
 
”Bor i huset overfor dig og ville sætte pris på, hvis man kunne lade være med at solbade topløs. Bliver ubehageligt, når man skal sidde og spise morgenmad/middag eller har gæster på besøg og se nogen næsten helt nøgen på altanen,” lyder det blandt andet i brevet.
 
”Jeg har ikke gjort noget. Det er ikke sådan, at jeg har sprunget rundt på altanen og viftet med brysterne,” siger Cassandra Zellhann til nyhedsmediet, Aftonbladet.
 
LÆS OGSÅ: Politi advarer mod ny form for tricktyveri

Cassandra Zellhann lagde brevet op på Facebook, hvor hun fortæller om, at hun finder det utroligt, at man i det 21. århundrede kan blive stødt af en anden kvindes nøgne krop, når hun er i sit eget hjem.

”Jeg er ked af, hvis jeg er stødende, men træk rullegardinet ned, hvis det er så pokkers ubehageligt at se på,” lyder det i opslaget fra Cassandra.
 
Hun fortæller til Aftonbladet, at hun ikke har tænkt sig at ligge under for naboen krav:
 
”Hvis de får deres vilje, kan jeg ikke engang gå rundt halvnøgen indenfor med lampen tændt. At gøre som man vil er jo halvdelen af formålet med at have et hjem,” mener hun.
 
Hvad mener du, skal man have ret til at bevæge sig frit i sit eget hjem, eller har naboen fat i noget?
 

Ekstrabladet
Tags: 
Nøgleord: 
Se debatter