Kvinde rystende bange for kager

Kvinde rystende bange for kager

image title: 
Foto: Alison Allmand-Smith/123rf.com
En 27-årige kvinde fra Featherstone i West Yorkshire, England, Rachael Lee, er rystende bange for kager, og det hæmmer hendes hverdag som salgsassistent i det lokale supermarked.
 
Det hele begyndte, da hun var kun ni-måneder gammel, og hun spiste et stykke kage for derefter at blive syg. I dag lider hun af kage-fobi, hvor hun i værste tilfælde kan besvime af skræk.
 
Rachael Lee kan ikke engang gå forbi kage-gangen på sit arbejde af skræk, og undgår supermarkeder og restauranter, hun ikke kender, da hun ikke ved, hvor kagerne befinder sig og om hun kan undgå dem.
 
LÆS OGSÅ: Ignorerede advarsler og besteg pyramide

”Folk tror ikke jeg kommer i kontakt med kager så meget i hverdagen, men bare det at se nogen spise en kage på tv er som en gyserfilm for mig,” siger Rachael Lee til det engelske nyhedsmedie Metro.
 
Af alle kager er hun mest bange for den engelske ’victoria spongecake’, som er en kage opbygget af kagebunde, syltetøj og flødeskum.
 
”Hvis nogle går forbi mig med et stykke kage og de kommer for tæt på, begynder jeg at græde og ryste,” fortæller Rachael Lee til Metro.
 
Hun har opsøgt læger for at få kureret sin fobi, men de har ikke kunnet hjælpe hende. I forbindelse med hendes forestående bryllup, og ønsket om en bryllupskage, opsøger hun hjælp hos Metros læsere for at nå ud til en, der måske kan kurere hende.
 
”Det lyder måske sært, men det er en reel frygt, og jeg er desperat for at få den kureret,” tilføjer hun.
 
Synes du det lyder bizart, eller kender du også nogen med kage-fobi?
 

Metro
Tags: 
Nøgleord: