Lån penge hurtigt med KreditNU

Lån penge hurtigt med KreditNU

image title: 
.
Det har aldrig været nemmere at optage hurtige lån, end det er i dag. Du har nemlig en masse lånemuligheder blot ved at finde mobiltelefonen frem, og så vælter det frem med alverdens lånemuligheder.

Hos KreditNU kan du låne penge hurtigt via deres hjemmeside. De er en låneudbyder, der tilbyder en online kredit, hvor du får et fleksibelt lån, hvor du selv kan bestemme, hvornår du vil betale dit lån tilbage – du skal blot betale din månedlige rente, så har du forlænget låneaftalen.

Historien om digitale lån

Digitale lån er et relativt nyt låneprodukt, der har eksisteret i Danmark i lidt over 10 år. I starten var lånet ikke særligt fleksibelt, hvor du først skulle sende en ansøgning, derefter ville du modtage en kontrakt med posten ved en godkendelse af ansøgningen. Dette betød i sidste ende, at det kunne tage adskillige dage om at få lånet udbetalt, og da prisen på lånet var meget højere end bankens låneprodukter, så var der reelt ikke nogen fordel ved de nye kviklån.

Fordelen ved nye digitale lån

Med tiden har digitale lån været under en række forandringer, der blot har gjort de digitale lån endnu mere fleksible og brugervenlige. Priserne på digitale lån er stadig væsentlige højere end bankernes langfristede lån, men er sjældent dyrere end bankernes kassekreditter og bevilligede overtræk.

Derudover er ansøgningsprocessen på digitale lån blevet væsentligt nemmere og hurtigere, hvor du i dag kan sende en ansøgning afsted på under et minut, få den godkendt efter nogle minutter og have pengene udbetalt kort efter. Det skyldes at bankerne har indført straksoverførsler, og at du i dag kan underskrive din låneansøgning med NemID. Du skal dermed ikke vente på, at din kontrakt bliver sendt med posten.    

Dette skal du være opmærksom på, inden du optager et digitalt lån

Ligesom med alt muligt andet, bør du sætte dig grundigt ind i lånemarkedet, inden du optager et lån fra en vilkårlig låneudbyder. Der kan være en større bunke penge at spare, hvis du får undersøgt de enkelte låneudbydere inden. Undersøg gerne:
  • ÅOP
  • Renten på lånet
  • Om der er stiftelsesgebyrer og andre gebyrer
Derudover bør du også læse lånevilkårene igennem, for der kan være eventuelle opsigelsesvarsler forbundet med låneproduktet. Derudover kan der også være andre skjulte gebyrer – for eksempel et månedligt håndteringsgebyr i forbindelse med dine månedlige afdrag. Dette kan i sidste ende give et væsentligt dyre lån end først antaget.
 
Tags: